неделя, 10 април 2016 г.

Семействата на актьорите














В тази статия ще Ви представим част от семействата на някои от актьорите. Нека да започваме!


1. Исабел Ордас с съпруга си.

Тук може да видите 59-годишната актриса с любовта на живота й, който е малко по-възрастен от нея.





























2. Семейството на Ванеса Ромеро.

В следващите снимки може да видите семейството на красавицата Ванеса (Ракел). На снимката тя е с брат си ( на 3 от снимките) и със сестра си ( на 1 от снимките)





























3. Съпругът на Петра Мартинес.

Тук може да видите съпругa на "вещицата" Доня Фина или Петра Мартинес, както й е истинското име.


























4. Кристина Кастаньо с новия й приятел.


Кристина има нов приятел. Това е актьорът Даниел Муриел, който имаше специално участие и в "Новите съседи". Това стана в 7-ми сезон в един епизод. Той игра приятел на Хави. В 9-ти сезон също е потвърден, че ще има специално участие. Двамата са станали гаджета най-вероятно в края на миналата година или в началото на тази година. Явно се е разделила с предишния си приятел. Харесва ли Ви новият любим на "червенокосата мръсница"?































5. Ева Исанта с семейството си.


Тук може да видите Ева Исанта (Майте) със съпруга й и със сина си. Синът й се казва Алехандро Рохас Исанта и е на 12 години.
































6. Макарена Гомес с съпруга й.

На снимките Макарена (Лола) е с законния си съпруг Алдо Комас. През изминалата година красавицата роди момченце. То се казва Данте Комас Гомес. На последната снимка се виждат ръчичките на момченцето йм, при раждането. 





























7. Беатрис Карвахал с осиновената си дъщеря.


Екранната Гоя (Беатрис) е самотна майка, която има две осиновени дъщери. На тази снимка е с една от тях.





















8. Семейството на Мария Аданес.


На снимката е майката на Мария (Ребека) заедно с втория й съпруг - Сантиаго Рамос. Познахте ли го? Да, той е Андрес от "Щурите съседи".



























9. Хема Куерво с семейството си.

На тези снимки може да видите семейството на Хема (Мари Тере). Тя има три деца : две дъщери и един син. Казват се Наталия, Фернандо и Кайетана. На някои от снимките е и съпругът й, който се е казвал Фернандо и е починал през 2013 г. На последната снимка Хема е на погребението на съпруга си с двете си дъщери.

3 коментара:

  1. Здравейте, Алекс Павлов! Не желая да Ви упреквам, но в много от вашите статии сте допуснал правописни грешки! Бихте ли се постарал да проверявате статиите преди да ги публикувате!? Благодаря предварително и приятен ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава статия ,БРАВО , ако може да напишете и да качите снимки за Амадор ,Фермин и рибаря ,Енрике ,Коке и другите извесни персонажи много фенове ще са ви благодарни ,благодаря предварително 🙏

    ОтговорИзтриване